Ворог проводить постійні «перевірки» у Харківській області

ЗСУ проводять контратаки на деяких напрямках у Харківській області.

Майже щодня окупанти намагаються покращити своє тактичне положення у населених пунктах Харківської області, проте Сили оборони України дають ворогу відсіч і навіть проводять контратаки на деяких напрямках в області. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону "Єдині новини", інформують "Коментарі. Харків".

"Штурмові дії ворог проводить постійно. Це направлено для того, щоб дійсно перевірити стійкість наших військових, однак під вогневим ураженням ЗСУ він вимушений відступати. Там наші воїни стоять міцно на своїх позиціях та по деяким напрямкам навіть проводять контратаки", – зазначив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 28 червня: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового авіаційного удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 30 бойових зіткнень.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, зокрема, Уди, Козача Лопань та Красне Перше на Харківщині.

На Куп’янському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів також зазнали понад 20 населених пунктів, зокрема, Масютівка, Кислівка, Котлярівка і Берестове  Харківської області.

Де сьогодні на Харківщині не буде світла і води

У двох громадах у Харківській області планово вимкнуть світло та воду.

У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади сьогодні, 28 червня, з 09:00 до 16:00 буде відсутнє електропостачання у с. Мілова, с. Криничне, с. Крейдянка Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Також сьогодні, 28 червня, у Боровій не буде води. У зв'язку з плановими ремонтними роботами на головному водогоні з самого ранку буде тимчасово припинено водопостачання по смт Борова. Подача води буде відновлена орієнтовно у другій половині дня, після завершення робіт, повідомляють у Борівському КВКП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися