У Харківській області стався обстріл: є загиблі та поранені

Ворог продовжує обстрілювати мирних мешканців Харківщини.

Сьогодні зранку російські окупанти з РСЗВ "Ураган" обстріляли с. Курилівка Куп'янського району. Важкого поранення зазнала 70-річна жінка, яка під час обстрілу перебувала на власному подвір'ї. Зараз медики борються за її життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, напередодні ворог масовано обстріляв з мінометів прикордонне с. Тимофіївка Богодухівського району. Десятком ворожих мін пошкоджено приватний житловий будинок. Обійшлося без постраждалих.

Близько години тому ворог вкотре обстріляв Вовчанську громаду Чугуївського району.

"На жаль, внаслідок цього обстрілу загинуло одразу троє цивільних мешканців с. Вовчанські Хутори, які перебували біля своїх будинків. Чоловіки 48, 45 та 57 років отримали вибухові травми несумісні з життям. Інформація уточнюється. На місці працюють екстрені служби. Щирі співчуття рідним і близьким загиблих", – написав очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де сьогодні на Харківщині не буде світла і води

У двох громадах у Харківській області планово вимкнуть світло та воду.

У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади сьогодні, 28 червня, з 09:00 до 16:00 буде відсутнє електропостачання у с. Мілова, с. Криничне, с. Крейдянка Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Також сьогодні, 28 червня, у Боровій не буде води. У зв'язку з плановими ремонтними роботами на головному водогоні з самого ранку буде тимчасово припинено водопостачання по смт Борова. Подача води буде відновлена орієнтовно у другій половині дня, після завершення робіт, повідомляють у Борівському КВКП.

Що у Харківській області знайшли неподалік кордону з росією

27 червня сапери Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України проводили розмінувальні роботи у місті Вовчанськ Чугуївського району Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Що було вилучено протягом дня на території приватного житлового сектору, місцевих підприємств та на відкритій території даного населеного пункту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися