Учора вночі харків’яни чули вибухи: де сталися «прильоти»

Окупанти вночі завдали ударів ракетами по місту на Харківщині.

Минулої ночі, близько 1:00, ворог завдав ракетного удару з ЗРК С-300 по м. Чугуїв. Зафіксовані влучання в землю. Пошкоджено житлові будинки неподалік та автомобілі. Попередньо, без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкову інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти в Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп'янському районах області.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ "Ураган" с. Курилівка Куп'янського району пошкоджено приватні житлові будинки. Поранення зазнала 70-річна жінка. Госпіталізована у важкому стані.

У с. Вовчанські Хутори Чугуївського загинуло троє цивільних чоловіків – 45-ти, 48-ми та 57-ми років.

У с. Колодязне Куп'янського району пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.

Внаслідок обстрілу с. Зелений Гай Ізюмського району пошкоджено будівлю насосної станції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У соцмережах розганяють повідомлення, що "вагнерівці" захопили місто на Харківщині

Бійці ПВК "вагнер" захопили Вовчанськ у Чугуївському районі та ведуть бої за село Руська Лозова у Харківському районі. Цю інформацію поширюють російські пропагандисти і "воєнкори" у Telegram. Російський фейк спростував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, інформують "Коментарі. Харків".

Усе це – не відповідає дійсності. Для дестабілізації ситуації ворог періодично вкидає до інфопростору фейкову інформацію щодо захоплення тих чи інших населених пунктів, заявив у коментарі "Укрінформу" очільник Харківської ОВА Синєгубов.

"Варто довіряти лише повідомленням з офіційних джерел. На сьогодні під тимчасовою окупацією перебувають 29 населених пунктів Харківщини. Жодного просування у ворога на території Харківської області немає", – зазначив Синєгубов.

Голова ХОВА додав, що загарбник постійно випробовує нашу оборону на міцність і використовує ДРГ, але усі ці спроби зустрічають рішучий спротив ЗСУ та не мають успіхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися