Росіяни випустили ракети по місту на Харківщині – наслідки

Прокурори задокументували наслідки нічного ракетного удару по м. Чугуїв

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 29 червня приблизно о 1:00 російські військові завдали ракетний удар по м. Чугуїв. За попередніми даними, трьома ракетами типу С-300, випущених з Бєлгородської області рф.

Дві ракети влучили у центрі Чугуєва, ще одна — у передмісті.

Правоохоронці зафіксували пошкодження багатоповерхівки, магазинів, приватних автомобілів.

Прокурори у взаємодії зі слідчими Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області задокументували наслідки збройної агресії рф.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У соцмережах розганяють повідомлення, що "вагнерівці" захопили місто на Харківщині

Бійці ПВК "вагнер" захопили Вовчанськ у Чугуївському районі та ведуть бої за село Руська Лозова у Харківському районі. Цю інформацію поширюють російські пропагандисти і "воєнкори" у Telegram. Російський фейк спростував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, інформують "Коментарі. Харків".

Усе це – не відповідає дійсності. Для дестабілізації ситуації ворог періодично вкидає до інфопростору фейкову інформацію щодо захоплення тих чи інших населених пунктів, заявив у коментарі "Укрінформу" очільник Харківської ОВА Синєгубов.

"Варто довіряти лише повідомленням з офіційних джерел. На сьогодні під тимчасовою окупацією перебувають 29 населених пунктів Харківщини. Жодного просування у ворога на території Харківської області немає", – зазначив Синєгубов.

Голова ХОВА додав, що загарбник постійно випробовує нашу оборону на міцність і використовує ДРГ, але усі ці спроби зустрічають рішучий спротив ЗСУ та не мають успіхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися