Бійцям на Куп’янському напрямку передали важливу техніку

Техніку закупили коштом бюджету Куп’янської громади та силами жителів Куп’янщини.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов відвідав позиції українських захисників, поспілкувався з особовим складом та спільно із головами Куп'янських районної та міської адміністрацій передали 11 квадрокоптерів, 2 тепловізори. Також на потреби військових передали зарядну станцію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Техніку закупили коштом бюджету громади, а один квадрокоптер придбали силами жителів Куп’янщини.

"Продовжуємо посилювати матеріально-технічне забезпечення наших воїнів, що боронять Харківщину від російських окупантів. Ця допомога дасть змогу відстежувати загарбників як вночі, так і вдень з повітря. Продовжуємо допомагати Збройним силам України та працювати на спільну Перемогу", - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія атакує та накопичує штурмові війська в Харківській області – обстріли на 1 липня

Ворог постійно атакує позиції українських військових на Куп’янському напрямку. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Там знаходяться штурмові війська ворога. Вони там проходять ротацію, накопичуються в тому числі. Тому цей напрямок нас хвилює. Оскільки він для ворога наразі є пріоритетним", – зазначив очільник області.

Що зараз відбувається у прифронтових районах Харківської області – читайте за посиланням.

У Харківській області розглядають рішення про примусову евакуацію – Олег Синєгубов

Начальник Харківської ОВА повідомив, що учора два райони області перебували під російськими обстрілами. У Чугуївському районі ворожих ударів зазнало місто Вовчанськ та інші прикордонні населені пункти. На Куп’янщині було завдано авіаудару в районі села Кислівка, пошкоджено приватний житловий сектор, без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільника області.

Також він зауважив, що наразі розглядається рішення щодо примусової евакуації дітей з 5 населених пунктів Вовчанської громади. З відповідним проханням до ХОВА звернулася місцева військова адміністрація.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися