Понад 10 постраждалих: подробиці прильоту в Харківській області (УТОЧНЕНО)

Серед постраждалих - п'ятеро дітей

У місті Первомайський 4 липня близько 13:35 пролунав вибух. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що за попередньою інформацією, обстріл було здійснено фугасним снарядом. Внаслідок обстрілу загорілося кілька автомобілів на парковці. “Наразі попередньо відомо про 12 постраждалих осіб, з яких 5 дітей. На місці перебувають відповідні фахівці, а також надають допомогу медики”, - повідомили у Харківській ОВА.

У поліції Харківської області уточнили, що попередньо у результаті обстрілу поранення отримали 16 осіб, серед яких 7 дітей. Найменшій дитині один рік.

Станом на 15:30, за інформацією Олега Синєгубова, у результаті удару постраждала 31 особа, серед них 9 дітей. У місті пошкоджено скління 8 багатоквартирних будинків, горіло 4 автомобілі, також один автомобіль пошкоджено.

За пів години до вибуху у Первомайському розпочалося прощання із загиблим героєм Олегом Фадєєнком. Захисник помер у шпиталі від важкого поранення, отриманого біля Бахмута. Він був бійцем спецпідрозділу ГУР України, а пізніше перейшов до третьої штурмової бригади, створеної на теренах "Азову". Олегові Фадєєнко виповнилося 27 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у період воєнного стану чинним законодавством заборонене відвідування лісів та здійснення полювання, однак у Богодухівському районі цю заборону тимчасово скасували. Богодухівська районна військова адміністрація дозволила у денний час проводити відстріл хижаків та здійснювати біотехнічні заходи, які потрібно попередньо узгоджувати з Богодухівським РВП НП в Харківській області. Причиною зняття заборони стало значне збільшення в угіддях чисельності лисиць та інших хижаків, які є носіями збудника сказу, заподіяння шкоди поголів’ю диких та домашніх тварин і птиці, реєстрація випадків нападу хижаків на людей. 

Детальніше про скасування заборони читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися