Що зруйнували окупанти в Харківській області: наслідки прильотів 6 липня

У Харківській області високою залишається мінна небезпека

Минулої доби ворожі війська обстріляли з артилерії та мінометів прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп‘янського, Ізюмського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

О 12:15 стався обстріл с. Одноробівка Богодухівського району. У результаті ворожої атаки трапилася пожежа у будівлі залізничного вокзалу. Без потерпілих.

О 12:20 окупанти обстріляли с. Петропавлівка. Там внаслідок дій ворога горів дах будинку. Попередньо зруйновано 4 приватних житлових будинки та 6 пошкоджено. Постраждалих та загиблих немає.

О 15:50 в с. Чернещина Ізюмського району внаслідок обстрілу горів будинок. 71-річна жінка  отримала поранення, госпіталізована. 

 У с. Довгеньке Куп'янського району хлопчик 15 років з іншими дітьми знайшов біля річки порох у пакеті та кинув його у багаття, внаслідок чого відбувся спалах та потерпілий отримав опіки, госпіталізований. 

Також у Харківській області високою залишається мінна небезпека. У смт Печеніги Чугуївського району автомобіль дорожньої служби (грейдер) підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Постраждалий водій чоловік 53 років, був госпіталізований з пораненнями. 

“Піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили за добу 10 га території Харківщини, де виявили та знешкоджено 103 вибухонебезпечних предмети. До робіт залучили 32 піротехнічні розрахунки ДСНС - 163 особи та 64 одиниць техніки”, - розповів очільник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де на Харківщині сьогодні не буде світла.




Джерело: https://t.me/synegubov/6603
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися