Де на Харківщині сьогодні визначили нову дату Дня міста (документ)

8 вересня стало особливим днем для всіх мешканців Балаклії.

З метою належного відзначення річниці визволення міста Балаклія від російсько-окупаційних військ під час Харківської наступальної операції у 2022 році та в знак подяки Збройним Силам України, згідно розпорядження начальника Балаклійської міської військової адміністрації Віталія Карабанова від 08.09.2023, щорічною датою відзначення Дня міста Балаклія встановлено 8 вересня. Про це йдеться в офіційному документі, інформують "Коментарі. Харків".

"Сьогодні ми вітаємо усіх наших жителів з Днем міста! З днем визволення нашої рідної домівки від російсько-окупаційних військ!

Об’єднавшись, ми вибороли право жити у вільному українському місті та сьогодні відзначати такі важливі свята для нас. Щодня доводимо собі і всьому світу, що ми — вільний народ незалежної України.

З вірою в те, що світло обов’язково переможе темряву, продовжуємо будувати щасливе майбутнє заради наших дітей і майбутніх поколінь.

Разом до Перемоги! З великою подякою Збройним Силам України, зі святами, дорогі балаклійці! З нашим днем! Слава Україні! Слава нашим Героям!" – йдеться у повідомленні Балаклійської міської військової адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

У дворі Харкова стався скандал: подробиці

Мешканці Харкова, що проживають по вул. Валентинівській, 22-а, звернулися до Державної екологічної інспекції у Харківській області в серпні через те, що в їхньому дворі було пошкоджено дерева, а саме – спиляні гілки.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства. Під час обстеження державними інспекторами з охорони довкілля було встановлено факт пошкодження громадянином трьох дерев до ступеня припинення росту.

Що було винному – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися