Були до кінця та не зрадили присязі: кому подякували на Харківщині

50 рятувальників Ізюмщини отримали заслужені нагороди напередодні професійного свята

15 вересня, напередодні професійного свята – Дня рятівника, в м. Ізюмі відбулися урочисті заходи. Привітати рятувальників завітали т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Артем Астахов, голова Ізюмської районної військової адміністрації Степан Масельський, керівники територіальних громад району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Артем Астахов, відкриваючи урочисте зібрання, подякував рятувальникам Ізюмщини за мужність, героїзм, готовність до самопожертви, які вони проявляють при виконанні професійних завдань, долаючи наслідки ворожої агресії, рятуючи цивільне населення від пожеж, спричинених окупантами.

Кожен ізюмський рятувальник залишається відданим Присязі на вірність українському народові, заслужив нагороди та шану суспільства. Сьогодні 48 з них, у тому числі 5 вогнеборців Андріївської місцевої пожежної команди, а також 2 сапера зведеного загону ДСНС, котрі займаються очищенням Ізюмщини від залишених окупантами мін та боєприпасів, отримали заслужені нагороди від ДСНС, ГУ ДСНС України у Харківській області та органів місцевої влади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.

У Харкові збили дитину на пішохідному переході (ФОТО)

Поліція з’ясовує обставини травмування дитини-пішохода у Харкові Водій “Mercedes Vito” на пішохідному переході скоїв наїзд на малолітнього хлопця. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Тракторобудівників надійшло до поліції 14 вересня близько 17:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з дитиною і що загрожує водієві – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися