Жителі Харківщини чули вибух: що сталося

Олег Синєгубов звернувся до жителів області з проханням

У неділю, 15 жовтня, в с. Кам'янка Ізюмського району на вибухонебезпечному предметі підірвався 14-річний хлопчик. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області повідомив, що хлопця госпіталізували з пораненням, він отримує необхідну допомогу лікарів.

“Вкотре закликаю мешканців Харківщини пам'ятати про високу мінну небезпеку та бути дуже обережними. В разі виявлення предмета, схожого на вибухонебезпечний, в жодному разі не можна його торкатися. Необхідно відійти на безпечну відстань та повідомити про знахідку в ДСНС або Нацполіцію”, - звернувся до жителів Харківщини Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одній з громад на Харківщині звернулися до юнаків. У Дергачівській міській раді звернулися до юнаків 2007 року народження та повідомили про проведення приписки.

“Відповідно до Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу", постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.02 р. №352 "Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян на строкову військову службу" в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 р. № 100 в період січень – березень 2024 року проводиться приписка юнаків, яким у рік приписки виповнюється 17 років”, - уточнили у міській раді. Приписці до призовних дільниць підлягають усі допризовники, які проживають на території громади, крім осіб, що відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.



Джерело: https://t.me/synegubov/7286
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися