У прокуратурі показали наслідки обстрілу Харкова (ФОТО)

Усі постраждалі — працівники підприємства

Прокурори зафіксували наслідки ракетної атаки по підприємству під Харковом - внаслідок ворожої атаки загинули 6 осіб, що 16 отримали поранення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

У прокуратурі нагадали, що 21 жовтня близько 22:15 ворог завдав ракетний удар по терміналу "Нової пошти" у смт Коротич Харківського району. За попередніми даними, обстріл був здійснений двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області рф.

Усі постраждалі — працівники підприємства. Внаслідок ворожого удару сталась пожежа на площі близько 300 кв.м. Термінал майже повністю зруйнований, пошкоджено вантажні автомобілі.

“Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора”, - зазначили у прокуратурі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 11 жовтня вночі ворожі війська обстріляли Харків. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив: “Ворог знову бʼє по Харкову. Попередньо є “прильот” по одному з районів на околиці міста. Інформація щодо можливих постраждалих та руйнуваннях наразі збирається”.

Пізніше очільник міста повідомив, що є попередня інформація про влучання по приватному житловому будинку. “Наразі є відомо про одного пораненого та пожежу на місці “прильоту”, - написав він. За інформацією Олега Синєгубова, попередньо один чоловік отримав поранення. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися