Харків під ворожим обстрілом: що відомо про наслідки“прильоту” (ОНОВЛЕНО)

Є попередня інформація про влучання по приватному житловому будинку

Російські війська знову обстрілюють Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

“Увага, окупанти завдають удари. Жителі Харкова та області, перебувайте в укриттях!”, - повідомив Олег Синєгубов. 

Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив: “Ворог знову бʼє по Харкову. Попередньо є “прильот” по одному з районів на околиці міста. Інформація щодо можливих постраждалих та руйнуваннях наразі збирається”.

Пізніше очільник міста повідомив, що є попередня інформація про влучання по приватному житловому будинку. “Наразі є відомо про одного пораненого та пожежу на місці “прильоту”, - написав він.

За інформацією Олега Синєгубова, попередньо один чоловік отримав поранення. 

“Пошкоджено приватний будинок. На місці працюють всі екстрені служби. Інформація уточнюється”, - уточнив очільник області.

Олег Синєгубов повідомив, що за уточненою інформацією екстреної медичної допомоги, внаслідок удару окупантів по м. Харків один чоловік отримав осколкові поранення. Також за допомогою до медиків звернулась жінка - гостра реакція на стрес.  Наразі спеціалісти надають постраждалим всю необхідну допомогу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 6 жовтня ворожі війська завдали ракетного удару по центру Харкова. Ракетний удар прийшовся на триповерховий будинок, під завалами знайшли тіло 11-річного хлопчика.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися