Де на Харківщині окупанти продовжують наступ

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою

Розпочалася чотириста вісімдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах. Ворожі війська здійснили мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Окіп, Червона Зоря, Ветеринарне, Пильна, Козача Лопань, Огірцеве, Гатище, Бочкове, Бударки, Чугунівка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямку Берестового, успіху не мав. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Фиголівка, Дворічна, Масютівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - наголосили у Генштабі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прикордонні підрозділи в складі Сил оборони України разом з іншими українськими захисниками активно протидіють повітряним цілям противника, які останнім часом все частіше використовуються країною агресором. Днями у Харківській області під час виконання бойового завдання, прикордонний наряд, який ніс службу на одному із напрямків, помітив наближення ворожого коптера, який незаконно перетнув державний кордон та прямував вглиб території України. Охоронці кордону відкрили вогонь та перетворили ворожу “пташку” на мотлох.

БПЛА загарбників не дійшов до цілі, а значить завдяки злагодженим діям та вправній стрільбі українських прикордонників врятовано людські життя.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися