Обстріли Харківської області на 25 червня: де були прильоти

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 111 вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Зокрема, під вогнем російських окупантів опинилися Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Огірцеве, Гатище, Красне Перше, Дворічна, Масютівка, Кислівка, Берестове та інші населені пункти.

У с. Кругляківка Куп'янського району отримав поранення 49-річний цивільний чоловік.

 У м. Південне Харківського району хлопчик 7 років знайшов предмет схожий на патрон та вдарив ним по стіні. Внаслідок вибуху хлопчик отримав поранення та був госпіталізований.

“Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 111 вибухонебезпечних предметів. На лінії зіткнення ворог здійснив спробу вести наступальні дії у напрямку Берестового. Зазнав невдачі та відступив з втратами. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що розпочалася чотириста вісімдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. У Генштабі ЗСУ розповіли, що на Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах.

На Куп’янському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямку Берестового, успіху не мав. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Фиголівка, Дворічна, Масютівка, Кислівка, Берестове Харківської області.




Джерело: https://t.me/synegubov/6500
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися