Олег Синєгубов про обстріли Харківської області на 3 липня

У результаті ворожих дій постраждалих та загиблих немає

Ворожих ударів по місту Харкову не було зафіксовано. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

На Слобожанському напрямку ворожі війська завдали авіаційного удару в районі Плетенівки Чугуївського району. Здійснили мінометні та артилерійські обстріли Козачої Лопані та Вовчанська. 

На Куп’янському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Масютівка, Кислівка і Берестове. 

О 12:05 год 2 липня окупанти завдали ударів по с. Курилівка Куп'янського району.  Пошкоджено дахи та вікна житлових будинків. Постраждалих та загиблих немає.

О 14.40 відбувся обстріл с. Шийківка Ізюмського району.

О 18:50 відбувся ворожий мінометний обстріл с. Кислівка та с. Кругляківка Куп’янського району. Без постраждалих. 

За даними медиків екстреної допомоги, поранених цивільних внаслідок бойових дій протягом доби не зафіксовано. 

Піротехнічні підрозділи ДСНС в Харківській області вилучили та знешкодили 29 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області ведуться активні дії щодо підготовки спеціальних приміщень до зберігання нового врожаю. У головному управлінні розповіли про етапи підготовки зерносховищ до зберігання нового врожаю. Важливим етапом є підготовка матеріально-технічної бази - на цьому етапі підприємство за можливості звільняє приміщення від залишків торішніх запасів, проводить комплексне обстеження, знезараження зерна (якщо таке ще є) і зерносховищ, ремонт транспортного й технологічного обладнання, а в разі необхідності – реконструкцію або технічне переозброєння потужностей. Крім того, складається план приймання й розміщення зерна нового врожаю.




Джерело: https://t.me/synegubov/6562
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися