Обстріли Харківської області на 6 липня: де були прильоти

За минулу добу піротехнічні розрахунки ДСНС обстежили близько 8,6 га території Харківщини

Протягом доби ворожі війська на Слобожанському напрямку завдали авіаційних ударів у районі Плетенівки Чугуївського району. Також ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли Гатища Чугуївського району, Ветеринарного, Козачої Лопані, Зеленого Харківського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

На Куп’янському напрямку окупанти завдали авіаційних ударів в районах Іванівки та Кислівки. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Петро-Іванівка, Фиголівка, Моначинівка, Гусинка, Новомлинськ та Кислівка. 

У с. Козача Лопань внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житловий будинок, без постраждалих. 

О 14.45 у м. Вовчанськ внаслідок обстрілу військовими РФ пошкоджені будинки, господарчі споруди та автомобіль. Отримав поранення чоловік 54 років, госпіталізований у середньому стані. 

“За минулу добу піротехнічні розрахунки ДСНС обстежили близько 8,6 га території Харківщини. Сапери виявили та знешкодили 78 одиниць ворожих мін, вибухівок та боєприпасів”, - розповів Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 4 липня, ворожі війська вчинили ракетний обстріл - ударили “Іскандером” по Первомайському. У середу, 5 липня, у місто доставили поліетиленову плівку та ОСБ-плити. Будматеріали передали містянам для оперативного ремонту житла.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що за підтримки, у тому числі й міжнародних партнерів згодом будуть проводитися капітальні ремонти, аби люди могли повернутися до своїх домівок.




Джерело: https://t.me/synegubov/6592
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися