Олег Синєгубов про обстріли Харкова та ліквідацію наслідків ракетного удару

У результаті ракетного удару по Первомайському медичної допомоги потребували 43 людини

Ворожі війська продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області, які знаходяться на прикордонній території. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Начальник ХОВА повідомив, що окупанти б'ють з авіації, артилерії, руйнують цивільну інфраструктуру, житлові будинки.

При цьому, за його словами, інтенсивність обстрілів міста Харків із території РФ дійсно зменшилася, тому що Збройні сили України працюють у цьому напрямку, і ворогу все важче завдавати ударів по обласному центру.

Тривають роботи з ліквідації наслідків ракетного удару у місті Первомайський. Там окупанти пошкодили 18 житлових багатоповерхівок. 9 із них повністю без вікон, інші мають часткові ушкодження. 

“Зараз там об'єдналися всі: працюють волонтерські організації, допомагають міжнародні гуманітарні місії, організовано гарячі обіди. У першу ніч було надано тимчасове помешкання 200 особам. Після того люди вирішили повернутися до своїх осель і проводять оперативні ремонти. Для цього обласна військова адміністрація доставила на місце понад 6 тисяч листів ОСБ, плівку та іншу гуманітарну допомогу", - зазначив Олег Синєгубов.

Він наголосив, що постраждалі отримують медичну допомогу. У лікарнях ще перебуває 7 людей з осколковими пораненнями, зокрема і 10-місячна дитина - її стан стабільний, середньої тяжкості. Всього 43 людини звернулися по медичну допомогу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що про ситуацію в Харкові розповідав Харківський міський голова Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися