Що відбувається у Харківській області 10 липня

У результаті ворожих обстрілів впродовж останньої доби постраждалих серед цивільного населення не було

Впродовж минулої доби російські війська обстрілювали населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Зокрема, під ворожим вогнем опинилися Куп'янськ, Вовчанськ, Уди, Дворічна, Красне Перше та інші населені пункти. У результаті обстрілу було пошкоджено приватні житлові та багатоквартирні будинки.

В районах Колодязного та Кислівки Куп'янського району ворог використав бойову авіацію. У результаті ворожих обстрілів впродовж останньої доби постраждалих серед цивільного населення не було.

“На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС виявили та знешкодили 16 вибухонебезпечних предметів”, - розповів начальник ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області, які знаходяться на прикордонній території. Начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти б'ють з авіації, артилерії, руйнують цивільну інфраструктуру, житлові будинки. При цьому, за його словами, інтенсивність обстрілів міста Харків із території РФ дійсно зменшилася, тому що Збройні сили України працюють у цьому напрямку, і ворогу все важче завдавати ударів по обласному центру.

Тривають роботи з ліквідації наслідків ракетного удару у місті Первомайський. Там окупанти пошкодили 18 житлових багатоповерхівок. 9 із них повністю без вікон, інші мають часткові ушкодження. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися