Харків'яни вночі чули вибухи: що відомо про “прильоти”

Жертв та постраждалих у результаті обстрілу немає

Вночі з 16 липня Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив про обстріл Харкова, повідомляють "Коментарі. Харків”. Він повідомив, що попередньо "прильоти" у центральній частині міста. 

Згодом додав, що один у Шевченківському районі Харкова - без руйнацій, інформації про постраждалих немає. “Щодо решти ракетних ударів -  працівники ДСНС обстежують території. З високою долею ймовірності можна говорити про те, що по Харкову вдарили ракетами С-300”, - розповів очільник міста.

У Головному управлінні ДСНС у Харківській області повідомили, що у Шевченківському районі рятувальники виявили 2 вирви в ґрунті від ракетних розривів. Жертв та постраждалих немає. Загалом протягом доби рятувальники Харкова 4 рази виїжджали на перевірку ймовірних місць влучання ворожих ракет. У трьох випадках інформація про влучання не підтвердилась. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що минулої ночі, близько 1:30, російські окупанти з території Бєлгородської області запустили по Харкову 4 ракети ЗРК С-300. “2 ракети вибухнули в повітрі, 2 інші ракети влучили в землю на стадіоні та в дорожнє покриття на території Шевченківського району м. Харків. В 4-поверховому будинку вибито вікна. Без постраждалих”, - уточнив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області зростає кількість злочинів. У І півріччі 2023 року, в порівнянні з І півріччям 2021 року, рівень злочинності підвищився на 21% (15123 кримінальних правопорушень проти 12460).

Детальніше про криміногенну ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися