У прокуратурі показали наслідки обстрілу Харкова (ФОТО)

Внаслідок обстрілу пошкоджено чотириповерховий будинок та приватні автомобілі містян

Прокурори задокументували наслідки нічного ракетного удару по Харкову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова було розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 16 липня близько 2:00 ворожі війська завдали ракетного удару по Харкову. Зафіксовано влучання двох ракет типу С-300 у стадіон та дорожнє покриття у Шевченківському районі. 

“За попередніми даними, удар по місту здійснювався з Бєлгородської області РФ. Пошкоджено чотириповерховий будинок та приватні автомобілі містян. Слідчо-прокурорська група зібрала речові докази та зафіксувала наслідки збройної агресії Росії”, - повідомили у прокуратурі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що про ворожу атаку на Харків очільник міста Ігор Терехов розповів вночі. Згодом мер міста повідомив, що один у Шевченківському районі Харкова - без руйнацій, інформації про постраждалих немає. “Щодо решти ракетних ударів -  працівники ДСНС обстежують території. З високою долею ймовірності можна говорити про те, що по Харкову вдарили ракетами С-300”, - розповів Ігор Терехов.

У Головному управлінні ДСНС у Харківській області повідомили, що у Шевченківському районі рятувальники виявили 2 вирви в ґрунті від ракетних розривів. Жертв та постраждалих немає. Загалом протягом доби рятувальники Харкова 4 рази виїжджали на перевірку ймовірних місць влучання ворожих ракет. У трьох випадках інформація про влучання не підтвердилась. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися