Обстріл Харкова 16 липня: де були “прильоти” (УТОЧНЕНО)

Після обстрілу профільні служби виїхали на місця викликів

По Харкову окупанти знову завдали ударів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

“Профільні служби виїхали на місця викликів. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється”, - повідомив очільник області.

А місцеві пабліки повідомляли, що у місті було чути кілька вибухів після оголошення відбою сигналу “Повітряна тривога”. 

“Харків вдруге з початку доби під ударом ворога. Попередньо влучання в Основʼянському районі. Будьте обережні і користуйтесь укриттями під час повітряної тривоги”, - повідомив Ігор Терехов.

Олег Синєгубов повідомив, що в результаті ворожого удару, за попередніми даними, поранення отримали 4 особи. На місці влучення виникла пожежа. На місці працюють відповідні служби.

Ігор Терехов повідомив: “На місці прильотів в Основʼянському районі працюють співробітники ДСНС. Гасять пожежу. Постраждалих на цей час семеро. Є непідтверджена інформація про одного загиблого”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 20-річний зловмисник викрав авто, спричинив смертельну ДТП та вбив своїх рідних. Подробиці трагедії читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися