Олег Синєгубов про причини ракетного терору Харкова

Цю ракетну атаку армія РФ могла влаштувати через відсутність успіхів на фронті

Ворог атакував Харків тричі за добу - бив ракетами С-300. Причини ракетної атаки, ймовірно, це поступове відновлення нормального життя у Харкові та неуспіхи на полі бою. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері нацмарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

Олег Синєгубов зазначив, що приблизно впродовж трьох тижнів по місту Харкову таких обстрілів не фіксувалося, а ось за вихідні аж три атаки. “З одного боку Харків відновлює своє життя, там бізнес намагається працювати тощо. Звичайно, що ворога цього не влаштовує, тому періодично влаштовує такі терори”, - сказав Олег Синєгубов.

Також очільник області припустив, що цю ракетну атаку армія РФ могла влаштувати через відсутність успіхів на фронті на території Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація у Харківській області дуже складна. З кінця минулого тижня ворог активно наступає на Куп’янському напрямку Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника Міністра оборони України Ганни Маляр. За її словами, противник здійснює пошук слабких місць в нашій обороні, активно  веде штурмові дії в районах населених пунктів Масютівка, Новоселівське з метою витіснення наших підрозділів за бар’єрний рубіж річки Оскіл.

“Наші війська в обороні, чинять  потужний опір. Ситуація складна. Зараз тривають гарячі бої”, - повідомила Ганна Маляр. За даними Генштабу ЗСУ, на Куп’янському напрямку українські захисники стійко тримають оборону. Протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії південніше Масютівки Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися