Окупанти обстріляли Харківську область: є загиблі та поранені

Російські військові завдали ударів по Куп’янському району

22 липня приблизно об 11:00 окупанти обстріляли м. Куп‘янськ. Зазнала пошкоджень територія приватного підприємства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Близько о 13:30 російські військові знов обстріляли м. Куп’янськ. У результаті обстрілу загинула 57-річна мирна жителька.

За попередніми даними, обстріли велись з РСЗВ.

Близько 15:00 російські військові також обстріляли смт Дворічна Куп‘янського району. Отримав поранення 60-річний чоловік. Його госпіталізовано до лікарні.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції фіксують наслідки збройної агресії рф. За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни задають питання щодо розподілу газу: у "Газмережах" відповіли

Як отримати заяву-приєднання до договору розподілу газу, якщо ви тимчасово не мешкаєте у домоволодінні?

Заява-приєднання надійде споживачам Харківської філії "Газмережі" разом з платіжкою за липень. Її необхідно заповнити та відправити на адресу підрозділів Харківської філії "Газмережі", залишити у центрі обслуговування клієнтів або передати контролеру.

Проте якщо ви зараз не маєте змоги отримати заяву - приєднання фізично, бо, наприклад, тимчасово не мешкаєте у домоволодінні, не поспішайте засмучуватись. Документ отримати можна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Що для цього потрібно зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися