Наслідки обстрілів Харківської області на 24 липня (ФОТО)

На Куп'янському напрямку тривають бойові дії

Ворожі війська минулої доби з артилерії, мінометів та з використанням керованих авіабомб обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У результаті ударів керованою авіабомбою ФАБ-250 по с. Кучерівка Куп'янського району було пошкоджено щонайменше 13 приватних житлових будинків, господарчі споруди. Поранення зазнала жінка 70 років. Госпіталізації не потребувала.

У с. Петропавлівка Куп'янського району внаслідок удару ФАБ-250 пошкоджено 2 приватні будинки. У м. Куп’янськ ворожим обстрілом пошкоджено приватний будинок.

У с. Чернещина Ізюмського району обстрілом пошкоджено будівлі агропідприємства.

“На Куп'янському напрямку тривають бойові дії, ЗСУ надійно тримають позиції, просування у ворога немає”, - повідомив очільник Харківської ОВА.

У поліції Харківської області повідомили, що за фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України. Також показали наслідки обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська намагаються просунутися до річки Оскіл на Харківщині. Вони хочуть створити буферну зону навколо Луганської області, проте ця мета для ворога недосяжна. РФ бачить цей напрямок однією зі своїх основних цілей вже багато місяців. Кілька місяців поспіль окупанти намагаються перехопити ініціативу і давно сформували для цього велике угруповання військ.




Джерело: https://t.me/synegubov/6683
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися