Обстріл Харківщини на 25 липня: окупанти б’ють з авіації

Росіяни здійснили авіа удари п’яти населених пунктів Харківщини.

Російська федерація продовжує вбивати мирне населення України, і надалі ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору. Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed” по Україні. Інформація щодо наслідків уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Протягом минулої доби відбулось понад 35 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Гур’їв Козачок і Піщане Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів, зокрема, під вогонь потрапили Стрілеча, Огірцеве, Бочкове, Нестерне і Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку авіаудари зафіксовано біля Тернів, Вільшаної та Кислівки, а артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Фиголівка, Дворічна, Западне, Куп’янськ, Одрадне, Кислівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До уваги харків’ян, які отримали грошову допомогу: будуть перевірки

В громади Харківщини надходить компенсація громадянам, які задають одне і теж питання – де можно використати кошти, з ким заключати договори, у кого можно придбати матеріали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Витратити кошти можна лише в магазинах, які включені в цей перелік. Кошти повинні бути витрачені на проведення ремонтних робіт, зазначених у чек-листі. Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт.

Як будуть проходити перевірки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися