Що зараз відбувається на Куп’янському напрямку

ISW повідомив про ситуацію на Куп’янському напрямку – ЗСУ контратакують ворога

Інститут вивчення війни (ISW) повідомив про хід боїв на Куп’янському напрямку – Сили оборони контратакували. Про це з посиланням на ISW повідомляють "Коментарі. Харків".

Аналітики Інституту посилаються загалом на російських воєнкорів та повідомляють про штурмові дії Сил оборони України.

"Російські та українські війська, як повідомляється, продовжували обмежені бої на північний схід від Куп’янська, куди російські війська, як повідомляється, просунулися 24 липня. Відомий російський блогер стверджував, що російські війська відбивали контратаки українських військ на захід від Лимана Першого і біля залізничної станції Мовчанове", – зазначають в ISW.

Також ведуться бої у районі Сватового Луганської області.

Український військовий блогер Kravchuk тим часом написав, що на Куʼпянському напрямку вдалось не тільки частково зупинити наступ російських військових, але й провести успішну локальну контратаку в напрямку Масютівки та на захід від Лиману Першого.

"Взагалі весь цей наступ на Сватівському мені здається розпочався від безвихідності на фоні втрат Бахмутських флангів та ймовірних подальших проривів ЗСУ, які вже очевидні", – зазначив військовий.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові тимчасово не надають важливі послуги: подробиці

Слобідський відділ ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Громадяни, записані через сервіс "Електронна черга", будуть прийняті одразу по відновленню роботи відділу.

Телефон для довідок: +38(063)822-11-96

До уваги харків’ян, які отримали грошову допомогу: будуть перевірки

В громади Харківщини надходить компенсація громадянам, які задають одне і теж питання – де можно використати кошти, з ким заключати договори, у кого можно придбати матеріали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Витратити кошти можна лише в магазинах, які включені в цей перелік. Кошти повинні бути витрачені на проведення ремонтних робіт, зазначених у чек-листі. Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт.

Як будуть проходити перевірки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися