Рашисти скинули авіабомбу біля будинку в Харківській області – є загиблі

Окупанти скинули КАБ на житловий будинок у Ківшарівці

Минулої ночі ворог завдав удару керованою авіабомбою КАБ-250 по смт Ківшарівка Куп'янського району. Зафіксовано влучання поруч з 5-поверховим житловим будинком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Будинок пошкоджено, в одній з квартир обвалилася стіна. Також пошкоджено сусідній 9-поверховий будинок.

На жаль, загинула жінка 74 років. Постраждали жінки 35-ти, 81-го та 71-го років та 74-річний чоловік, стан середній.

Також вночі зафіксовано влучання ракетою С-300 у нежитлову будівлю у смт Великий Бурлук Куп'янського району. Будівля зазнала пошкоджень, сталася пожежа.

Протягом минулої доби російські загарбники з артилерії, мінометів та іншої зброї обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Сталися лісові пожежі, у с. Івашки Богодухівського району мінометним обстрілом пошкоджено будівлю ліцею. У с. Петровське мінометним обстрілом пошкоджено об‘єкт критичної інфраструктури. Без постраждалих.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.

До уваги харків’ян, які отримали грошову допомогу: будуть перевірки

В громади Харківщини надходить компенсація громадянам, які задають одне і теж питання – де можно використати кошти, з ким заключати договори, у кого можно придбати матеріали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Витратити кошти можна лише в магазинах, які включені в цей перелік. Кошти повинні бути витрачені на проведення ремонтних робіт, зазначених у чек-листі. Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися