Окупанти ударили ракетами по Харкову: що відомо (ФОТО)

Поранення внаслідок обстрілу отримала одна людина

Близько опівночі окупанти ракетами С-300 обстріляли м. Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Були зафіксовані влучання на території цивільного підприємства в Новобаварському районі міста. Сталися пожежі. 

У ДСНС Харківської області уточнили, що в результаті обстрілів сталося часткове руйнування складської будівлі з подальшим займанням двох осередків. Загальна площа пожежі склала близько 200 кв.м.  

До ліквідації наслідків обстрілів було залучено 5 одиниць техніки та 28 осіб особового складу ДСНС Харківського гарнізону.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що в результаті обстрілів постраждав чоловік, який знаходився неподалік від епіцентру вибуху. Згодом повідомили, що поранення отримав 61-річний охоронець. Його госпіталізовано до лікарні.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними прокуратури, Харків обстріляли попередньо, двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 29 липня рятувальники оперативно ліквідували пожежу у зруйнованому двоповерховому будинку Харкова. Повідомлення про займання надійшло до Служби порятунку 29 липня о 15:27. Пожежа виникла у зруйнованій торішніми ворожими бомбардуваннями двоповерховій будівлі, яка знаходиться на майдані Небесної Сотні Основ’янського району міста Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися