Окупанти активізували наступ у Харківській області: подробиці

На Куп’янському напрямку противник штурмував позиції українських військових

Ворожі війська й надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступниці міністра оборони України Ганни Маляр.

Загалом протягом минулого тижня на цих напрямках між нашими та ворожими військами відбулось понад 170 боїв.

Ганна Маляр повідомила, що на Куп’янському напрямку противник штурмував та здійснював пошук слабких місць в українській обороні. “Активно намагався наступати в районах південніше Новоселівського з метою витіснення наших підрозділів за бар’єрний рубіж річки Оскіл. Але безуспішно. Наші сили оборони потужно стримують ворожі війська”, - запевнила заступниця міністра оборони України.

У Генштабі ЗСУ зазначили, що на Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника східніше Берестового на Харківщині. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Фиголівка, Новомлинськ, Западне, Кіндрашівка, Куп’янськ та Кислівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що близько опівночі окупанти ракетами С-300 обстріляли м. Харків. Були зафіксовані влучання на території цивільного підприємства в Новобаварському районі міста. Сталися пожежі.  У ДСНС Харківської області уточнили, що в результаті обстрілів сталося часткове руйнування складської будівлі з подальшим займанням двох осередків. Загальна площа пожежі склала близько 200 кв.м.

Детальніше про наслідки обстрілу Харкова читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися