Уночі у Харкові лунали вибухи: де сталися прильоти (ФОТО)

Окупанти атакували нічний Харків дронами.

Російські війська сьогодні близько опівночі знову обстріляли Харків. Голова ХОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов повідомили, що удари наносяться дронами-камікадзе, було щонайменше три "прильоти".

"Щонайменше три прильоти. Усі у середмісті, у густо населених районах", – написав Ігор Терехов о першій годині ночі.

Вже вранці начальник ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко повідомив, що вночі на мирне місто росіяни випустили до 7 безпілотників Shahed.

"Один чоловік отримав поранення. Зруйновані дві будівлі. Це не військові об’єкти. Там не було жодного військовослужбовця.

Поліцейські задокументували всі події. Вранці слідчо-оперативні групи, криміналісти, вибухотехніки продовжують свою роботу на місцях влучання безпілотників", – зазначив головний поліцейський області.

За даними головного управління ДСНС у Харківській області, один БПЛА влучив у триповерхову будівлю навчального закладу Салтівського району. Сталась часткова руйнація конструкцій 2-го і 3-го поверхів, перекриття та даху. Сталася пожежа на площі близько 200 кв.м. На місці події працювало 9 одиниць техніки та 50 чоловік особового складу. У будівлі попередньо не було людей.

Ще три влучання були зафіксовані на території спортивного об'єкту у Шевченківському районі Харкова. Частково пошкоджено двоповерхову будівлю. Пожежі не було. Поранений один чоловік, госпіталізований до медичного закладу. Підрозділи ДСНС залучались для перевірки.

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області/Суспільне Харків

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області витратять більше півмільярда гривень на відновлення

Попри обстріли на території Харківської області триває відновлення пошкодженої інфраструктури. Пріоритетним напрямком є житловий фонд. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Цього року реалізовуємо 38 проєктів на понад 540 мільйонів гривень. Це кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та співфінансування місцевих бюджетів".

На які саме проєкти витратять мільйони гривень – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися