Ігор Терехов розповів, що відбувається в Харкові станом на ранок

Комунальники працюють у Харкові після російської атаки безпілотниками Shahed

Частину дронів-камікадзе, якими російські військові атакували Харків сьогодні вночі, вдалося збити. Про це Суспільне Харків розказав міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Дуже важка ніч була у Харкові. Було три влучання з Shahed. Як кажуть військові, 10 Shahed летіли по Харкову, але завдяки нашим військовим вдалося збити", — сказав Терехов.

За словами Терехова, нині на місцях влучань у Салтівському та Шевченківському районах працюють ДСНС та комунальники.

"Є руйнації в різних районах Харкова. На Тюрінській — зруйновано будинок гуртожитку, зараз працюють комунальні підприємства. Вони також працювали всю ніч. Працівники ДСНС працюють на завалах. Один Shahed влучив у проїжджу частину, там будуть працювати. Центральна частина міста потрапляє під удари. Відновлюємо енергопостачання, водопостачання", — розказав Ігор Терехов.

Він зазначив, що поранений внаслідок удару по Шевченківському району Харкова охоронець перебуває в лікарні у стані середньої тяжкості.

Фото: Суспільне Харків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Уночі у Харкові лунали вибухи: де сталися прильоти

Російські війська сьогодні близько опівночі знову обстріляли Харків. Голова ХОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов повідомили, що удари наносяться дронами-камікадзе, було щонайменше три "прильоти".

"Щонайменше три прильоти. Усі у середмісті, у густо населених районах", – написав Ігор Терехов о першій годині ночі.

Вже вранці начальник ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко повідомив, що вночі на мирне місто росіяни випустили до 7 безпілотників Shahed.

"Один чоловік отримав поранення. Зруйновані дві будівлі. Це не військові об’єкти. Там не було жодного військовослужбовця.

Подробиці влучань та фото наслідків – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися