Обстріли Харківської області на 7 серпня: є загиблі та поранені

Ворожі війська продовжують обстрілювати громади Харківської області

У неділю, 6 серпня, ворожі війська близько 9:15 ранку завдали  удару по Харкову ракетою С-300. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілу в Холодногірському районі було пошкоджено будівлю цивільного підприємства. Постраждалих внаслідок обстрілу не було.

Минулої доби під обстріли окупантів потрапили населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Поранення отримав 31-річний цивільний чоловік у результаті обстрілів Куп'янська.Також були поранені жінка 61 року та її 65-річний чоловік внаслідок ворожих ударів по с. Путникове Куп'янського району.

По с. Подоли Куп'янського району ворог завдав удару керованою авіабомбою. Внаслідок обстрілу загинула жінка 57 років. Чоловік 66 років був важко поранений, його госпіталізували.

Також окупанти вдарили керованою авіабомбою по с. Петропавлівка Куп'янського району. Внаслідок атаки було пошкоджено будівлі фермерського господарства, сталася пожежа. 

У с. Кучерівка Куп'янського району окупанти пошкодили приватні домоволодіння, внаслідок обстрілу виникла пожежа.

Також ворожі війська пошкодили будівлю фермерського господарства в с. Чернещина Ізюмського району. 

“Тривають бої на Куп'янському напрямку. Минулої доби наші військові дали відсіч спробі ворога піти в наступ східніше Петропавлівки. Окупанти відступили з втратами”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що окупанти продовжують спроби наступу в Харківській області.




Джерело: https://t.me/synegubov/6789
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися