Окупанти продовжують наступати: що відбувається на Харківщині

Протягом минулої доби противник завдав 30 ракетних та 52 авіаційних ударів

Розпочалась п’ятсот тридцята доба широкомасштабного збройного вторгнення росії на територію України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ. 

У зведенні йдеться, що протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень. 

На Куп’янському напрямку українські воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника в районі східніше Петропавлівки Харківської області. Ворожі війська завдали авіаційних ударів в районах Петропавлівки та Подолів Харківської області. Під артилерійськими і мінометними обстрілами противника опинилися понад 10 населених пунктів, серед них Фиголівка, Дворічна, Кіндрашівка, Кучерівка, Куп'янськ та Кислівка Харківської області.

На Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 35 населених пунктів, зокрема це Гур'їв Козачок, Стрілеча, Гатище, Потихонове, Одрадне і Бологівка на Харківщині.

Загалом протягом минулої доби противник завдав 30 ракетних та 52 авіаційних ударів, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. “Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - зазначено у зведенні Генштабу ЗСУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбуватиметься у Харкові та області 7 серпня. Детальніше про прогноз погоди на понеділок читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися