Ситуація на Куп'янському напрямку складна: що відбувається

На Куп'янському напрямку тривають важкі бої

Речник Східного угруповання військ Сергій Череватий в ефірі "Радіо Свобода" розповів про ситуацію біля Куп’янська, повідомляють “Коментарі. Харків”. 

Він наголосив, що плани росіян відомі українським захисникам. За його словами, ситуація на Куп’янському напрямку складна, але контрольована. ЗСУ знають про всі плани російських загарбників і зривають їх.

Речник наголосив, що це росіяни так сподіваються, вони живуть реваншем. І це відбувається не один місяць. “Спочатку було взято Донецьку та Луганську область як проміжний етап. Тут, враховуючи, що наші вороги прив’язані до дат, символів - вони б до початку надуспішної Харківської операції, де їх просто принизили, за лічені дні викинули з величезної території. Покинути техніку та снаряди", - сказав Череватий.

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що  оборонці України не дають ворогу просуватись на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Там тривають важкі бої.  

“На Куп’янському напрямку противник здійснював пошук слабких місць в нашій обороні, безуспішно вів штурмові дії в районі східніше Петропавлівки Харківської області”, - повідомила Ганна Маляр.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська продовжують обстрілювати громади Харківської області. У неділю, 6 серпня, ворожі війська близько 9:15 ранку завдали  удару по Харкову ракетою С-300. 

Внаслідок обстрілу в Холодногірському районі було пошкоджено будівлю цивільного підприємства. Постраждалих внаслідок обстрілу не було. Минулої доби під обстріли окупантів потрапили населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися