Керовані бомби, міномети та артилерія: наслідки масованих обстрілів Харківщини

Пошкоджено будівлі, виникли пожежі

У понеділок, 7 серпня, росіяни вдарили чотирма керованими авіабомбами по селу Кругляківка Куп’янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

У результаті удару було пошкоджено 6 будинків. Загинули 2 людей – 45-річна жінка та чоловік 65 років. 4 людей – чоловіки 46-ти, 59-ти та 61-го року та 60-річна жінка отримали поранення та були госпіталізовані. Ще одній цивільній 57-річній жінці надали допомогу на місці, вона госпіталізації не потребувала.

Також отримали поранення та були госпіталізовані 2 співробітники ДСНС – 22-х та 46-ти років, та 2 співробітники Нацполіції 21-го та 24-х років. Олег Синєгубов розповів, що усі госпіталізовані поранені перебувають в стані середньої тяжкості, загрози їхнім життям немає.

Протягом минулої доби російські війська обстрілювали з артилерії, мінометів та іншого озброєння населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

У результаті обстрілів с. Петропавлівка Куп'янського району був поранений 63-річний цивільний чоловік.

У с. Кучерівка Куп'янського району під обстріл потрапили цивільні підприємства, виникла лісова пожежа.

Внаслідок обстрілу м. Куп'янськ було пошкоджено житлові будинки, виникли пожежі. 

У с. Чернещина Ізюмського району через ворожі удари було пошкоджено будівлі ферми.

Піротехніки ДСНС за добу обстежили понад 8 га території та знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів.

“На Куп'янському напрямку тривають бойові дії. Минулої доби ворог здійснив невдалі спроби йти в наступ в районах Синьківки та північніше Іванівки. Під вогнем наших захисників відступив з втратами”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що окупанти не припиняють наступ у Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися