Окупанти не припиняють наступ у Харківській області: подробиці

На Куп’янському напрямку українські захисники стійко тримають оборону

Розпочалась п’ятсот тридцять перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ворожі війська з мінометів та артилерії обстріляли понад 30 населених пунктів, зокрема це Уди, Охрімівка, Нескучне, Бочкове, Амбарне на Харківщині.

На Куп’янському напрямку українські захисники стійко тримають оборону. Успішно відбили атаки противника в районах Синьківки, північніше Іванівки Харківської області та південніше Новоселівського Луганської області. Окупанти завдали авіаційних ударів в районах Кругляківки та Кучерівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали понад 15 населених пунктів, серед них Дворічна, Западне, Петропавлівка, Подоли, Красне, Куп’янськ Вузловий Харківської області.

Протягом минулої доби окупанти завдали 7 ракетних та 42 авіаційних ударів, здійснили 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша інфраструктура.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - наголосили у Генштабі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі розпочалася реалізація важливого проєкту з відновлення зруйнованих багатоповерхівок. Міська влада підписала договори на розробку та виготовлення проєктно-кошторисної документації для відновлення багатоповерхових будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися