Окупанти знову вдарили по Харківщині: що відомо

Внаслідок обстрілу поранення отримали двоє чоловіків

У вівторок, 8 серпня, російські військові завдали чергового удару по Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

“Окупанти продовжують терор мирного населення. Близько 9:20 ворог обстріляв  Козачу Лопань Харківського району”, - повідомив очільник Харківської ОВА. 

За його словами, внаслідок обстрілу постраждали двоє чоловіків. Вони госпіталізовані у важкому та середньому станах.

Є влучання у приватні будинки та господарчі споруди, виникла пожежа. Олег Синєгубов повідомив, що екстрені служби працюють над ліквідацією наслідків.

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, зазначив, що окупанти били з танків по житловим кварталам. Поранення отримали чоловіки 60-ти та 52-х років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 7 серпня, росіяни вдарили чотирма керованими авіабомбами по селу Кругляківка Куп’янського району. 

У результаті ворожого удару було пошкоджено 6 будинків. Загинули 2 людей – 45-річна жінка та чоловік 65 років. 4 людей – чоловіки 46-ти, 59-ти та 61-го року та 60-річна жінка отримали поранення та були госпіталізовані. Ще одній цивільній 57-річній жінці надали допомогу на місці. Постраждала госпіталізації не потребувала.

Також отримали поранення та були госпіталізовані 2 співробітники ДСНС – 22-х та 46-ти років, та 2 співробітники Нацполіції 21-го та 24-х років. Олег Синєгубов розповів, що усі госпіталізовані поранені перебувають в стані середньої тяжкості, загрози їхнім життям немає.



Джерело: https://t.me/synegubov/6798
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися