Ще в одній громаді Харківщини почали попереджати про небезпеку: що відомо

У випадку оголошення загрози необхідно пройти до найближчого укриття

У Краснокутській селищній раді звернулися до мешканців громади та повідомили про зміни в попередженні про небезпеку, пишуть "Коментарі. Харків".

У раді зазначили, що з метою якіснішого оповіщення населення була встановлена електросирена в смт Краснокутськ.

Електросирена вмикається автоматично під час оголошення сигналу "Повітряна тривога" по всій Харківській області у випадку загрози ракетної атаки з боку ворога. 

У випадку оголошення загрози необхідно пройти до найближчого укриття і чекати сигналу “Відбій повітряної тривоги”.

Оповіщення про закінчення дії сигналу “Повітряна тривога” подається як сигнал "Відбій повітряної тривоги” шляхом безперервного звучання електросирени протягом 30 секунд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для надавачів соціальних послуг Чугуївського району провели консультації. Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська розповіла, що в умовах війни важливо підготувати фахівців різних сфер до роботи з військовими.

У березні цього року в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?” відкрили психологічну службу при обласному центрі соціальних служб. Відтоді психологи як стаціонарно, так і на виїзді проводять арттерапія з дітьми, індивідуальні та групові консультації з батьками, надають супервізійну підтримку для спеціалістів.  В.о. директора Харківського обласного центру соціальних служб Ольга Щербакова розповіла, що у Чугуївському районі під час консультацій обговорили особливості психоемоційного стану військових, які слід враховувати фахівцям із надання соціальних послуг під час виконання своїх посадових обов’язків.

Детальніше про особливості спілкування з військовими, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися