Ситуація на Харківщині ускладнюється: де атакують окупанти (ФОТО)

Ворожі війська масовано обстрілюють Харківську область

Начальник Харківської ОВА Олег Синегубов розповів про ситуацію у регіоні, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Станом на 10 серпня зафіксовано багато обстрілів Харківської області. Ворог атакував масовано з використанням керованих авіабомб та іншого озброєння. Минулої ночі близько опівночі у результаті обстрілу с. Кіндрашівка Куп'янського району отримали поранення 41-річний цивільний чоловік та 39-річна жінка.

Також близько півночі ворог завдав удару по м. Куп'янськ керованою авіабомбою ФАБ-250. Внаслідок удару було пошкоджено будівлю міськради. О 7:30 ворог знову обстріляв Куп'янськ, пошкоджено будинок. На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила.

Минулої доби під обстрілами знаходилися населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Під ворожий вогонь потрапили Куп'янськ, Петропавлівка, Першотравневе, Чернещина, Подоли, Дворічна, Масютівка та інші населені пункти. Пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, сталися пожежі.

У регіоні працюють піротехніки, за добу спеціалісти знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

“На Куп'янському напрямку наші захисники відбили атаки ворога в районах Синьківки та Іванівки. Окупанти зазнали втрат”, - повідомив очільник Харківської ОВА. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на апаратній нараді, яку провели у Харківській ОВА 9 серпня, обговорили ситуацію на Куп'янському напрямку та необхідність евакуації населення. На Куп’янському напрямку, через загострення оперативної обстановки, розглядається питання щодо проведення обов’язкової евакуації з 53 населених пунктів району.




Джерело: https://t.me/synegubov/6809
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися