У поліції та ДСНС показали наслідки обстрілів Харківської області (ФОТО)

Поліція зареєструвала наслідки військової агресії військових рф

Ворожі війська не припиняють масовані обстріли Харківської області, повідомляють "Коментарі. Харків".

У поліції Харківської області повідомили, що внаслідок російських обстрілів постраждали двоє цивільних. Поліція зареєструвала наслідки військової агресії військових рф.

Раніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що минулої ночі близько опівночі внаслідок обстрілу с. Кіндрашівка Куп'янського району зазнали поранення 41-річний цивільний чоловік та 39-річна жінка.

У Головному управління ДСНС України у Харківській області повідомили, що у м. Куп’янськ рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів.

Вранці 10 серпня внаслідок масованого обстрілу з боку окупантів виникла пожежа у житловому секторі міста Куп’янська. Поблизу 5-поверхового будинку зайнявся приватний гараж та автомобіль. На час прибуття рятувальників площа пожежі складала 20 кв.м. Під постійною загрозою повторних обстрілів вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. Жертв та постраждалих немає.

Крім того, опівночі ворог завдав удару по м. Куп'янськ керованою авіабомбою ФАБ-250. Пошкоджено адміністративну будівлю. За попередніми даними жертв та постраждалих не було.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській ОВА обговорили ситуацію на Куп'янському напрямку та необхідність евакуації населення.

На Куп’янському напрямку, через загострення оперативної обстановки, розглядається питання щодо проведення обов’язкової евакуації з 53 населених пунктів району.

Детальніше про організацію евакуації читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися