Що відомо про просування окупантів у Харківській області (ФОТО)

Харківщина перебуває під постійними масованими обстрілами

Минулої доби під масований ворожий вогонь потрапили населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Окупанти ударили по с. Подоли Куп'янського району керованою авіабомбою, внаслідок обстрілу було зруйновано будинок. Загинула жінка 60 років, а чоловік 60 років госпіталізований з пораненням середньої тяжкості.

У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району окупанти пошкодили приватний будинок. Отримав поранення 73-річний чоловік. Йому надали допомогу на місці, госпіталізації постраждалий не потребував.

У с. Кучерівка Куп'янського району внаслідок обстрілів виникла лісова пожежа. У Куп’янську було пошкоджено 2 багатоквартирних будинки та гараж.

У c. Степове Ізюмського району ударом керованої авіабомби пошкоджено приватний будинок.

У Харківській області триває розмінування. Піротехніки ДСНС за минулу добу знешкодили 84 вибухонебезпечні предмети.

“На Куп'янському напрямку наші захисники надійно тримають свої позиції. Просування у ворога немає”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ISW оцінив, наскільки далеко від Куп'янська російська армія. ISW проаналізував заяви українських військових, російських джерел та кадри з геолокацією, щоб визначити, що насправді відбувається поблизу Куп’янська.

А тим часом у Куп'янському районі оголосили обов'язкову евакуацію населення. Детальніше про це читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/6815
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися