Ситуація у Харківській області станом на 14 серпня

У результаті ворожих обстрілів мирні мешканці отримали поранення, є також руйнування цивільної інфраструктури

Окупанти протягом минулої доби обстрілювали прикордонні та прифронтові громади Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської Під ворожим вогнем зокрема опинилися населені пункти Окіп, Огірцеве, Бударки, Вовчанськ, Кам’янка, Петропавлівка, Піщане, Берестове та Кислівка та інші.

Внаслідок ворожої атаки у с. Кучерівка Куп'янського району отримав поранення 51-річний цивільний чоловік. Постраждалого госпіталізували у важкому стані.

У результаті ворожого вогню в с. Петропавлівка Куп'янського району була поранена та госпіталізована 68-річна жінка.

У с. Лук’янці Харківського району ворожі війська пошкодили освітній заклад та 2-поверховий житловий будинок.

Близько 12:00 в с. Руська Лозова Харківського району на території садового товариства 73-річний чоловік підірвався на протипіхотній міні типу "Пелюстка". Постраждалого госпіталізували з вибуховим пораненням.

“На Куп'янському напрямку тривають бої. Наші захисники утримують свої позиції та нищать живу силу і техніку росіян. Просування у ворога немає”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що евакуйовані громадяни з Куп'янського напрямку можуть знайти безплатне житло, скориставшись програмою “Прихисток”. Зареєструвавшись на сайті та скориставшись фільтрами пошуку, ВПО можуть обрати потрібний варіант та забронювати житло на кілька днів чи довший період.

Ознайомитися детальніше з умовами пошуку безплатного житла можна за посиланням.




Джерело: https://t.me/synegubov/6827
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися