Ігор Терехов повідомив, як обиратимуть локацію для сучасного укриття

Ігор Терехов: Локацію для будівництва безпечного простору оберуть харків’яни

Тендер на проєктування безпечного багатофункціонального центру оголосять лише після ретельного аналізу технічного завдання, яке відповідатиме викликам воєнного часу.

Про це сьогодні, 15 серпня, в національному телемарафоні повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Мер наголосив, що локацію для будівництва цього сучасного укриття міська влада обере разом з громадськістю.

"Цей простір потрібно збудувати під землею, і ми разом з громадськістю вирішимо, на якому місці  він буде побудований. Це підземне укриття дуже важливе для міста Харкова. Технічне завдання буде ретельно проаналізоване, і тільки тоді оголосимо тендер на його проєктування, а потім - будівництво", - зазначив Ігор Терехов.

Нагадаємо, створити такий безпечний простір у Харкові міській владі доручило керівництво держави.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 15 серпня: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Ймовірність, що ворог завдасть ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

За добу у Харківській області є "прильоти", через що є постраждалі та загиблі. Подробиці – за посиланням.

Поліція звернулася до харків’ян: що сталося

З початку року на Харківщині поліцейські зафіксували понад 3200 ДТП, в яких загинули 102 людини, 911 осіб травмовані. Про порушення на дорогах Харкова та Харківської області розповів під час брифінгу заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Євген Волошин, інформують "Коментарі. Харків".

ЩО саме є найпоширенішою причиною ДТП та чи завжди варто дотримуватися лише правил дорожнього руху – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися