В обороні Харкова та області відбудуться зміни: подробиці

Відбулася нарада щодо стану захисних споруд у місті та області

На Харківщині міністр із питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін в рамках робочої поїздки разом з начальником Харківської ОВА Олегом Синєгубовим провели низку зустрічей з представниками сектору оборони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

“Не про всі плани та результати можемо повідомляти. Але усі ми розуміємо, що для нашої області це особливо важливий напрямок”, - пояснив Олег Синєгубов

Олександр Камишін зазначив, що український оборонно-промисловий комплекс постійно нарощує потужності. За його словами, дуже важливо підтримувати цей темп і надалі, щоб українські виробники максимально забезпечували снарядами та технікою бійців Сил Оборони України.

Також у межах візиту міністра на Харківщині відбулася нарада щодо стану захисних споруд у місті та області.

За словами Олега Синєгубова, робота щодо будівництва та реконструкції саме захисних споруд, які відповідатимуть усім вимогам ДБН є об'єктом особливої уваги та контролю. Він переконаний, що виробники Харківщини зроблять значний внесок в обороноздатність всієї України.

Олег Синєгубов повідомив, що сьогодні уряд спрямував 911,5 млн грн із резервного фонду для посилення оборонних рубежів Харківщини. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі національного телемарафону розповіла про ситуацію на Куп'янському напрямку. Вона наголосила, що не варто зараз поспішати та недооцінювати ворога. Ситуація не означає, що “ворог дає задню”.  За її словами, бій і тривалі бойові дії виснажують усі сторони, але це зовсім не означає, що хтось відмовився від своїх планів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися