Пенсійний фонд згортає роботу у Куп'янському районі "до стабілізації ситуації"

Ситуація з безпекою у Куп'янському районі Харківської області залишається напруженою, оголошено евакуацію

Головне управління пенсійного фонду України в Харківській області з урахуванням безпекової ситуації рекомендує тимчасово призупинити виїзні прийоми на віддалені робочі місця та до осіб з особливими потребами в Куп'янському районі. Про це повідомляють у Куп'янській міській раді.

Також припиняється проведення зустрічей із колективами підприємств, організацій та населенням до стабілізації ситуації. Чиновники нагадують, що на веб-порталі Пенсійного Фонду України можна отримати широкий спектр послуг онлайн.

Як уже повідомляли "Коментарі. Харків", на Куп'янському напрямку через загострення оперативної обстановки оголошено проведення обов'язкової евакуації із 53 населених пунктів району . Приблизно потрібно евакуювати понад 11 тисяч осіб, зокрема примусову евакуацію підлягають 600 дітей. У Харківській ОВА наголосили, що всім нададуть необхідну допомогу, евакуйованих забезпечать тимчасовим житлом на безпечніших територіях.

Окупанти посилили обстріли прикордонних населених пунктів та наближених до лінії фронту та продовжують терор місцевого населення, у тому числі авіаударами. Евакуація проводиться на постійній основі, тому всі охочі можуть виїхати у безпечніші райони. Для цього можна звернутися до місцевої влади та волонтерів або за номерами: 38(050) 789 01 24 та 38(063) 789 64 74.

Крім того, організовано проведення обов'язкової евакуації дітей із їхніми батьками чи іншими законними представниками із 10 населених пунктів Вовчанського територіального товариства Чугуївського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися