Окупанти обстріляли села на Харківщині та тяжко поранили чоловіка

Внаслідок обстрілів Харківської області було поранено мешканця села Кучерівка

Сьогодні близько 13.00 російські військові обстріляли с. Кучерівка Куп'янського району. В результаті було поранено чоловіка, повідомив голова Харківської ОДА Олег Синегубов.

Внаслідок ворожого обстрілу постраждав 51-річний чоловік, він отримав осколкові поранення. Медики екстреної допомоги госпіталізували чоловіка у тяжкому стані.

Як повідомляли "Коментарі", вчора, близько 05:10, російська армія обстріляла селище Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району . Внаслідок обстрілу було пошкоджено житловий будинок, загинула 73-річна жінка. За даними обласного управління Національної поліції, на момент обстрілу жінка була на вулиці біля свого будинку.

На Куп'янському напрямку через загострення оперативної обстановки оголошено проведення обов'язкової евакуації із 53 населених пунктів району . Приблизно потрібно евакуювати понад 11 тисяч осіб, у тому числі примусову евакуацію підлягають 600 дітей. У Харківській ОВА наголосили, що всім нададуть необхідну допомогу, евакуйованих забезпечать тимчасовим житлом на безпечніших територіях.

Окупанти посилили обстріли прикордонних населених пунктів та наближених до лінії фронту та продовжують терор місцевого населення, у тому числі авіаударами. За його словами, евакуація має профілактичний характер. Евакуація проводиться на постійній основі, тому всі охочі можуть виїхати у безпечніші райони. Для цього можна звернутися до місцевої влади та волонтерів або за номерами: 38(050) 789 01 24 та 38(063) 789 64 74.

Крім того, організовано проведення обов'язкової евакуації дітей із їхніми батьками чи іншими законними представниками із 10 населених пунктів Вовчанського територіального товариства Чугуївського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися