Поліція показала наслідки обстрілу Куп’янська: зруйновано будинок і гараж (ФОТО)

Внаслідок обстрілу загинула жінка, ще одну жінку травмовано.

Внаслідок обстрілів Куп’янська ранком 17 серпня загинула жінка, ще одна отримала поранення. Слідчі реєструють воєнні злочини окупантів на Харківщині, повідомляє поліція Харківської області.

Внаслідок обстрілу зруйнований приватний будинок, господарчі споруди та гараж. Загинула 61-річна жінка, 60-річна отримала тілесні ушкодження.

обстріли, куп'янськ
обстріл, куп'янськ

У Вовчанську та селі Вовчанські Хутори пошкоджені приватні будинки.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як повідомляли "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ, протягом минулої доби ворог завдав 4 ракетних та 53 авіаційних удари, здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.  Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Учора близько 10 години ранку окупанти обстріляли Заоскілля Куп’янського району. На жаль, загинула жінка 1962 року народження.Ще одна жінка 1963 року народження отримала осколкові порання. Медики надали допомогу постраждалій на місці. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Як повідомляють у Генштабі, минулої доби на фронті відбулось 33  зіткнення. Противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів Харківщини, це, зокрема Охримівка, Мала Вовча, Бударки, Строївка. На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області. Завдано авіаційних ударів в районах Петропавлівки та Кучерівки Харківської області.  Обстріляні Дворічна, Куп’янськ, Кучерівка, Курилівка, Крохмальне Харківської області.
 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися