Олег Синєгубов: Внаслідок обстрілів Харківщини за добу поранено дві людини

Удари наносились по населеним пунктами п’яти районів області

Минулої доби ворог вів вогонь по населених пунктах Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів. Подробиці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Минулої ночі близько опівночі російські окупанти обстріляли село Загризове Ізюмського району. Були госпіталізовані з отриманими пораненнями 44-річна жінка та 26-річний цивільний чоловік.

Близько 1:00 були обстріляні Вовчанськ та село Вільча Чугуївського району. У Вільчі вогнем противника пошкоджено три житлові будинки, господарчі споруди, будівлі цивільного підприємства. У Вовчанську пошкоджено будинок. Попередньо, без постраждалих.

Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджені приватні житлові будинки та господарчі споруди.

Вчора вдень з танка було обстріляне село Козача Лопань. Пошкоджено житловий будинок, літню кухню та лінії електропередач.

По селу Глушківка Куп'янського району ворог наніс удар, використовуючи БПЛА. Зафіксовано влучання в відкриту ділянку землі. У селі Чернещина Ізюмського району обстрілом пошкоджено господарські споруди та електромережа агропідприємства.

В регіоні триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 5,6 га території та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів.

На Куп’янському напрямку тривають запеклі бої. Росіяни здійснили чергову спробу просунутися в районі Сеньківки, але зазнали невдачі та відступили з втратами, повідомляє голова ОВА.

Як повідомляли "Коментарі.Харків" за добу на Куп’янсько-Лиманському напрямку зафісовано 503 артилерійські обстріли: від мінометів і ствольної артилерії до реактивних систем залпового вогню (РСЗВ), 10 нальотів штурмової авіації та бойових вертольотів. Також ворог намагався зробити 10 штурмів, повідомив 18 серпня в ефірі телеканалу FREEДОМ заступник командувача Східного угруповання військ зі стратегічних комунікацій Сергій Череватий.



Джерело: https://t.me/synegubov/6876
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися