Ворог знову обстріляв Харківську область, відомо про одного загиблого

Внаслідок артудару по Вовчанську загинув чоловік 1952 року народженя, відомо також про 10 поранених у Куп'янську

Окупанти завдають інтенсивних ударів по Вовчанську Чугуївського району та Куп’янську. У м. Вовчанськ внаслідок ворожих обстрілів загинув чоловік 1952 року народження. Виникли пожежі у житловому будинку та будівлі лікувального закладу, яка не експлуатується. Рятувальники ліквідували загорання. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

picture

"За попередніми даними, внаслідок влучання у житловій частині міста Куп'янськ поранені 10 осіб. Медики надають всю необхідну допомогу.  Під час надання допомоги постраждав 35-річний фельдшер екстреної медичної допомоги. Пошкоджені нежитлові будівлі, автомобілі. Екстрені служби працюють над ліквідацією наслідків російської агресії.", - зазначив Олег Синєгубов.

picture

Управління ДСНС по Харківській області повідомляє, що удари прийшлися по площі поблизу поштового відділення. На місці працювали 2 одиниці техніки та 9 чоловік.
"Загорілося відразу 5 легкових автомобілів. О 14:25  пожежу було ліквідовано. Є поранені, їх кількість уточнюється.", - повідомили в управлінні ДСНС по Харківщині.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранкові удари по центральній частині Куп'янська. Вранці 20 серпня ворог завдав чергових обстрілів по центру Куп'янська Харківської області. Під ворожий артудар потрапила одноповерховий приватний будинок, який відразу зайнявся. Площа пожежі склала близько 250 кв.м. О 09:45  пожежу було ліквідовано. За попередніми даними жертв та постраждалих немає. Від ДСНС на місці події працювало 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу.



Джерело: https://t.me/synegubov/6882
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися