Рятувальники опублікували фото наслідків ранкових обстрілів Куп'янська

Управління ДСНС у Харківській області повідомило про ліквідацію пожежі

Вранці 20 серпня ворог завдав чергових обстрілів по центру Куп'янська Харківської області. 

picture

Під ворожий артудар потрапила одноповерховий приватний будинок, який відразу зайнявся. Площа пожежі склала близько 250 кв.м. О 09:45  пожежу було ліквідовано. За попередніми даними жертв та постраждалих немає. Від ДСНС на місці події працювало 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поранення чоловіка внаслідок обстрілів Харківщини 20 серпня. Поліція Харківської області оприлюднила фото з результатами обстрілів населених пунктів регіону. Сьогодні, 20 серпня, близько 7:00 російська армія вчергове обстріляла Куп'янськ. Важкого поранення зазнав 40-річний цивільний чоловік, зараз медики борються за його життя. Також минулої доби під обстрілами противника перебували населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів. Зокрема, внаслідок обстрілів у Куп’янську пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа на території м'ясокомбінату. У селі Кругляківка Куп'янського району горіло на території лісництва. По смт Козача Лопань Харківського району противник наніс кілька артударів, в наслідок яких пошкоджено чотири приватні будинки.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про збитки, спричинені внаслідок руйнування кладовищ у Харківській областіУнаслідок ворожих ракетних і артилерійських ударів серйозних втрат понесли кладовища Харківської області. Спочатку рашисти вбивають українців, а потім руйнують місця їх поховань, відзначають в Державній екологічній інспекції у Харківській області. Відомство продовжує фіксацію злочинних наслідків російської агресії. Так, внаслідок ворожих ракетних ударів зазнали руйнацій міські кладовища. В результаті ударів велика кількість могил зруйнована, інші зазнали пошкоджень, що стало причиною засмічення земель. Руйнування кладовищ та пошкодження могил є втратою частини історії та культурної спадщини, матеріальною втратою, призводить до засмічення довкілля.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися